+31 481 371685


Kerstdecoraties

Breng de kerstsfeer van Arti-Flora in uw bedrijf met onze versierde kerstbomen, zonder dat het u tijd kost. U kunt bij ons eenvoudig één of meerdere kerstbomen huren. Wij komen die voor u plaatsen en versieren, u hoeft hem alleen maar uit te kiezen.  ons assortiment kent een ruime keuze aan kerstbomen, kransen en kerststukken in verschillende maten. Helemaal gemaakt in de door u gewenste kleuren.

Kerstsfeer

Vraag een offerte aan, een bestellijst die wordt op verzoek toegestuurd of als je op zoek bent naar losse kerst artikelen, kijk in onze webshop.

Verhuur van kerstbomen

We verhuren compleet aangeklede kerstbomen van 180 cm tot 600 cm, met een keuze in 12 verschillende kleuren decoratie of een combi daarin zijn de mogelijkheden reuze. Vraag naar onze brochure en bestellijst en laat u verrassen met kerst.

Verhuur van kransen

Doe eens iets anders met kerst en hang een geweldige krans van wel 150 cm doorsnede compleet met decoratie aan de gevel. we hebben kransen van 120 tot 150 cm.

Verhuur van kerststukken

Ook kunnen we voor uw bedrijf of instantie fraaie kerststukken op maat maken voor op de balie of receptie en kom daarmee  in hogere kerstsferen en straal dat dan uit naar uw bezoekers of klanten.